www.laptopvilag.hu

Ami az Apple iPad 2-t is röhögve elveri

(2011-12-02)
Pár nappal karácsony előtt megérkezik a boltokba az év legjobb táblagépe, amit nem az Apple gyárt, és nem is valamelyik dél-koreai riválisa, hanem a tajvani Asus. A vállalat már a nyáron magára vonta a figyelmet a netbook-táblagép hibrid Transformerrel, ám az még nem volt kellően kiforrott termék. A csütörtökön Budapesten is bemutatott utód, a Transformer Prime viszont már azt bizonyítja, hogy az Asusnak a vezető gyártók közt van a helye.
Forrás:index.hu

Csak jövőre jön az Asus Eee Pad Transformer Prime

(2011-12-05)
Az Asus Ee Pad Transformer Prime tábla PC várhatóan néhány hónapon belül megjelenik a piacon. A cég egyik munkatársa ugyanakkor cáfolta, hogy UMTS-kompatibilis változatot is készítenének.
Forrás:sg.hu

Kelendőek lehetnek az ARM CPU-s notebookok

(2011-12-03)
A Morgan Stanley lehetségesnek tartja, hogy két év múlva az ARM SoC-chipjei a klasszikus PC-k legalább 10 százalékában lesznek megtalálhatók. Emellett komoly esélyük lehet a piacon az ARM megoldásaival szerelt notebookoknak is.
Forrás:sg.hu

Hirdetés:


Válságkarácsony: milyen idén a laptopdivat?

(2011-12-04)
Drágulnak a laptopok Magyarországon, mégis jobban fogynak, mint tavaly, ráadásul évtizedek óta először előfordulhat, hogy januárban még drágábbak lesznek, mint karácsonykor. Megnéztük, milyen gépre buknak leginkább a magyarok és kipróbáltunk egy olcsóbb konfigurációt is.
Forrás:origo.hu

Ainol: Android 4.0-ás tablet 100 dollárért

(2011-12-06)

Papíron jónak tűnik a NOVO 7, ám nem árt erősen szkeptikusnak lenni a minőségét illetően.


Olcsón adja saját tabletét a Vodafone

(2011-12-06)
A szolgáltató hazai kirendeltsége tegnap bejelentette, hogy az IFA-kiállításon bemutatott Vodafone Smart Tab 7 immáron Magyarországon is elérhető. Nem meglepő módon előfizetéssel már 6990 forintért is elvihető a komoly hardverekkel szerelt megoldás, ám ebben a konstrukcióban kétéves hűséget kell vállalni a 4 GB adatforgalmat tartalmazó Tablet Mobilnet 14 tarifacsomagra.

Második helyre lép a Kindle Fire a táblaháborúban

(2011-12-05)
Rögtön ebben a negyedévben főtényező lesz az Amazon táblája.

Hirdetés:


Lassabbak lesznek az idei Archos G9 Turbo táblagépek

(2011-12-05)
Decemberben csak 1,2 GHz-ig megy el a gyártó, a CES-re már meglesz a szupergép teljes sebességű változata is.

LG XNote Z330, az új ultrabook

(2011-12-06)
Az LG Dél-Koreában már megjelentette 10 másodperc alatt bootoló, ám a szabványon belül talán legdrágábbnak tekinthető ultrabookját.

500 dolláros ultrabookok 2013-ban

(2011-12-01)
Az Acer vezérigazgatója szerint egy év múlva már ötszáz dollár alá csökkenhet bizonyos ultrabookok ára, ha felfut a termelés és a kereslet.

Egyre népszerűbbek a laptopok

(2011-11-30)
Egy kutatás szerint napjainkban már egyértelműen népszerűbbek a különböző laptopok és táblagépek a jó öreg asztali számítógépeknél.

Cedar Trail-es Samsung netbookok

(2011-11-29)
Bár a Samsung jövőre kivonul a netbookpiacról, előtte még megpróbálkozik két régebbi gép Cedar Trail-es változatának megjelentetésével.

Hello Kitty noti: A csajod beájulna

(2011-11-28)

Karácsonyi ajándékot keresel Hello Kitty rajongó barátnődnek? Esetleg olyan noteszgépet szeretnél, amihez a pasid garantáltan nem nyúl hozzá?


Kivonul a Samsung a netbookpiacról

(0201-11-28)
Egy, a Samsung által a partnereinek küldött üzenet alapján úgy tűnik, a nagy dél-koreai gyártó jövőre felhagy a netbookok gyártásával.

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Játék Androidra

Közösség

Belépés

E-mail cím:
Jelszó: